Skip to content
Sök

Vidablicks Vänner

Välkommen med i gänget!

Den 3 mars 2021 var vi cirka 25 personer som tog oss an uppdraget att samla ihop ris för att brännas ute på Vidablick.
Träd är fällda för att bana väg för nya parkeringsplatser som vi tror kommer gå åt då en ny Spårcentral placeras vid infarten. “Friluftsgruppen” har på ett knappt halvår jobbat fram flera spår i Backamo-terrängen med startplats från Vidablick.

Vid “Eldningstillfället” var kanske Du en av de som var på plats och drog “din gren till elden”. Det är vi tacksamma för. Vid fikat informerade vi om att det framöver säkert kommer bli fler tillfällen då vi kan hjälpas åt med praktiska uppgifter knutna till Friluftsliv och Vidablick.

Även om du inte var med den 3 mars kan du vara med i Vidablicks Vänner. Det innebär att du fortsättningsvis kommer att få information och inbjudningar från Vidablick. Det medför inga förpliktelser eller skyldigheter och du kan när som helst anmäla om du inte vill ingå i Nätverket och därmed avförs du från sändlistan.

Välkommen med i gänget!

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av att få information om kommande händelser och nyheter från Vidablick, Vidablicks Vänner och Friluftsgruppen, direkt till din inkorg!

Observera! Vi spammar inte utan skickar endast information när vi har något att berätta eller när vi inbjuder till intressanta events.

OBS! Som ny prenumerant händer det att första nyhetsbrevet hamnar i skräpkorgen. För att motverka detta framöver markera nyhetsbrevet som ”Inte skräppost” och KFUM Gården Vidablick som ”Betrodd avsändare”.
Tack för hjälpen!

hör av dig

skriv till oss