Skip to content
Sök

Privata grupper

Ordna en annorlunda och oförglömlig familjeträff

Skogstrollens stig

Detta är en 1,4 km lång sagovandring genom Vidablicks natur där en spännande saga lär barnen om natur, växter och djur. Lämpligt för barn i förskolan och lågstadiet. Stigen uppfyller målen i Lpfö 18.

Skogstrollens stig kan användas utan förbokning. Bara att komma ut och gå stigen, läsa sagan och uppleva naturen.

Vid starten och vid varje kontroll finns en QR-kod, skanna den och du hamnar på stigens motsvarande sida. Följ stigen och läs sagan för barnen. Du kan stega fram en kontroll i taget med knappen “Nästa”.

Barnkalas

Är det dags för barnkalas? Eller vill ni fira en födelsedag tillsammans i familjen, eller med ett kompisgäng?

På Vidablick har vi anpassade program för födelsedagsbarn i alla åldrar, från 5 till 95 år. Kanske är ni sugna på spännande höghöjdsbanor eller roliga aktiviteter och samarbetsövningar för hela familjen.

Släktträff

Ordna en annorlunda och oförglömlig möhippa, svensexa eller fest för kompisgänget? Eller varför inte dra med släkten på en släktträff?
Vidablick har något för alla, och vi kan alltid specialanpassa program utefter Era önskemål. Är ni sugna på gruppdraget, höghöjdsbanor, samarbetsövningar, kanotutflykt, skogsbad eller kanske bågskytte och blåsrör? Allt detta och mycket mer kan vi erbjuda.

En program på Vidablick är en unik upplevelse! Kämpa först tillsammans i roliga “isbrytare”och gå sedan vidare till utmaningarna på högre höjder. Eller ge er ut på Gruppdraget – utmanande orientering med uppgifter vid varje station!

Ge er ut i naturen

I området kring Vidablick finns ett stort antal fantastiska vandringsleder/löparspår/promenadslingor.

När du kommer till vår gård hittar du en spårcentral med alla leder, som finns i området, utmärkta. Från gården utgår leder och spår som sträcker sig från 1,5 km till 14 km.

I anslutning till spårcentralen finns parkering, fikabord och sopkärl.

Kräver ingen förbokning eller anmälan!

Hör av dig

Skriv till oss