Skip to content
Sök

läger för alla åldrar

Tider, kostnad och anmälan finns längst ner på denna sida

För dig som slutar årskurs 1-3

Minividis

Minividis är ett utmärkt alternativ för dig som åker på läger för första gången och kanske vill åka tillsammans med din bror, syster eller kamrat. Vi fokuserar på att ge alla deltagare en positiv upplevelse av att sova hemifrån, kanske för första gången.

Därför är detta ett kort läger ofta ett par dagar. Start kl 10:00 dag ett och slut kl 10.00 tredje dagen.

Under dagarna introduceras deltagarna för många klassiska vidisinslag och vi jobbar extra hårt med att varje deltagare ska bemötas individuellt för att skapa en trygg miljö.

 

För dig som slutar årskurs 4-6

Vidisläger

På ett Vidisläger är det full rulle från morgon till kväll. Lekar, tävlingar, idrott, friluftsliv, lägerbål, sång och musik och mycket mer ingår i programmet.

Vi bor i stugor på Vidablick med ca 6-8 deltagare i varje stuga samt en ledare och en ledaraspriant. Det kan också hända att vi genomför en spännande övernattning i skogen med matlagning över öppen eld.

På våra Vidisläger för åk 4-6 fokuserar vi på att utveckla deltagarnas nyfikenhet och kunskap om vår natur och vårt samhälle. Utmaningarna tas ett steg längre och deltagarna har möjligheten till en händelserik och minnesvärd vecka.

Det kan förekomma att vi ordnar flera Vidisläger under en sommar, kontrollera vid anmälan att du anmäler till rätt veckor!

För dig som slutar årskurs 7-9

Tonårsläger

Under ett Tonårsläger på Vidablick ligger fokus på att utveckla den inre personliga tryggheten hos varje individ och att ge en avslappnande atmosfär där deltagarna får vara sig själva och slipper undan den onödigt hårda press som de kan uppleva från samhället.

Ett tonårsläger sträcker sig normalt över 2 veckor vilket gör att man garanterat kommer att lära känna varandra väldigt väl och bli vänner för resten av livet.

På våra Tonårsläger får deltagarna även möjligheten att utmana sig själva både i den vackra natur som omger gården och på höga höjder i våra höghöjdsbanor.

En del aktiviteter genomförs som “Workshops” där deltagaren får möjlighet att välja vad de vill göra: Bygga flotte, klättra i berg, dansa, höghöjdsutmaningar…

Anmälan öppnar 2 mars

Vill vill att alla ska kunna åka på kollo. Genom bidrag från sponsorer och stiftelser försöker vi göra det möjligt för unga att komma till oss.
Behöver du hjälp med finasieringen så maila oss på adressen nedan så berättar vi mer.

hör av dig

skriv till oss