Skip to content
Sök

Info och packlista

Utomhus oavsett väder

För Minividis gäller:
Samling: Första lägerdagen kl 10:00
Hämtning: Sista lägerdagen kl 17:00

För övriga läger gäller:
Samling: Första lägerdagen kl 10:00 på KFUM Gården Vidablick
Hämtning: Sista lägerdagen kl 11:00 på KFUM Gården Vidablick

Tänk på att vi alltid är ute oavsett väder. Någon natt kan vi sova ute och då är det bra med liggunderlag och sovsäck. Saknar ni någon utrustning så kolla med en kompis eller kontakta oss via formuläret nedan så försöker vi hjälpa er (liggunderlag och sovsäck kan vi låna ut). Minividis sover i stuga och behöver inte packa sovsäck och liggunderlag.

OBS! Ta inte med de finaste träningsskorna. Risken finns att de kommer att bli förstörda. Tag hellre med de sämsta du har, de duger gott!

Specialkost och kiosk

Om ditt barn behöver specialkost och ni glömde anmäla det vid anmälan så ring oss så fort det går. Likaså om ni har några speciella önskemål om kost. Du som målsman känner ju ditt barns matvanor bäst.

Vi undanber er från att skicka med barnen godis och läsk till lägret. Både för att vi har barn med svår nötallergi (nötter eller spår av nötter finns ofta i godis) som kommer till våra läger och för att vi jobbar med att få barnen medvetna om sin egen hälsa och framtid på våra läger. Det kommer finnas en kiosk under lägret som har begränsade öppettider där barnen kommer kunna handla.
I anmälningsavgiften ingår 40 kr/dag som kioskpengar, ni behöver alltså inte skicka med kioskpengar.

Övrigt

Ingen ytterligare information kommer att skickas ut innan lägrets start. Har du några övriga frågor eller upplysningar som vi behöver ta del av, hör av dig till oss på Vidablick.

På plats kommer du att få kontaktuppgifter till ansvarig ledare/lägerchef. Den personen önskar vi att du vänder dig till för direkta frågor angående lägervistelsen. För övriga frågor vill vi att du kontaktar vår verksamhetschef.

Packlista för läger – Ladda ner, skriv ut och pricka av när du packar!

hör av dig

skriv till oss